logo

Det här är NonProfitPR

Kommunikation för organisationer som inte vill tjäna pengar, utan tjäna ett större syfte; som vill förbättra det samhälle eller den värld de är en del av.

Många organisationer kämpar hårt utan större ekonomiska resurser och vårt bidrag till deras kamp är kunskap kring kommunikation.

På bloggen nonprofit.se samlas skribenter som i sin vardag på olika sätt arbetar med kommunikation, marknadsföring, pr, reklam osv. Vi som skriver har olika bakgrunder från den ideella sektorn, en gemensamma nämnare är att vi alla på något sätt arbetar  professionellt med eller studerar inom bloggens ämnesområde. Skribenternas erfarenheter från både näringslivet och ideell sektor skapar nya perspektiv och inspirerar; för dig som arbetar med kommunikation i ideell sektor, för dig som sitter i en styrelse, för dig som är nyfiken på hur gamla folkrörelser och nya organisationer utvecklas i en digital samtid.

NonprofitPR.se vill hjälpa fler aktörer i den ideella sektorn att nå ut med sitt budskap. Vi skriver om kostnadseffektiva verktyg och kommunikationslösningar som möjliggör och underlättar det arbetet. Praktiska råd och tips varvas med aktuella kampanjer som goda exempel.

Kontakta nonprofit.se

På får Facebooksida kan du vara med och tipsa om idéer till bloggen, diskutera och kommentera inlägg samt sprida den om du så vill. All input är värdefull!

Kontakta gärna oss via info@nonprofit.se, eller skribenterna direkt via deras uppgifter.

Bloggen: www.nonprofit.se
Twitter: www.twitter.com/nonprofitpr
Facebook: www.facebook.com/nonprofitpr

Historik

Bloggen startades av  Sofia Brändström, Jasper Hein Nordling, Karin Schollin, Erik Wagner och Theresa Wan Ng. De träffades när de läste PR och Strategisk kommunikation på Berghs och hade, utifrån olika bakgrunder, alla ett gemensamt intresse för värdebaserad PR. Idag arbetar de på olika håll och täcker ett flertal olika kommunikationsdiscipliner och branscher. I menyn under “Skribenter” hittar du presentationer av aktuella skribenter.